Het Verhaal van Pasen

17/04/2019 20:30 tot 22:00

Traditiegetrouw viert De Nieuwe Poort op geheel eigen wijze Het Verhaal van Pasen. Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij Ruben van Zwieten reflecteert op de huidige tijd.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze viering. Ons huis kan niet vol genoeg zijn en staat open voor iedereen. Schroom dan ook niet om vrienden en familie mee te nemen. Toegang tot deze avond is gratis, maar in verband met de organisatie stellen wij het op prijs als je het aanmeldformulier invult. Na afloop vieren we Het Verhaal met een borrel in De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2.

Het Verhaal van Pasen vindt plaats in de Thomaskerk in Amsterdam. Zoals altijd kan je voorafgaand aan Het Verhaal van Pasen dineren in De Nieuwe Poort. Voor €32,50 krijg je een speciaal driegangendiner. Vanaf 18.00 uur ben je welkom, waarna we om 18.30 de eerste gang uitserveren. Wil je graag mee dineren? Geef dan aan in het formulier of je hier gebruik van wil maken. Het diner wordt ter zijner tijd bekend gemaakt.

“Stel: het literaire verhaal van Pasen is anders dan een historisch verhaal over opstanding van een man ergens in de geschiedenis lang geleden. Waar en wie vertelt ons dan nog over de symbolische zeggingskracht van Het Verhaal van Pasen!?!”

Aanmelden klik hier.


Locatie

Adres: Thomaskerk, Prinses Irenestraat 36, Amsterdam, Nederland

Stadsdeel: Amsterdam Zuid

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

De Nieuwe Poort

Website: https://denieuwepoort.org/