paasviering van Oude Kerk Gemeente Amsterdam

Paasviering op zondag 1 april

Paasmorgen is een feest als geen ander. Waar ons voorstellingsvermogen tekortschiet helpt de natuur een handje: het leven springt overal te voorschijn. Deze morgen worden we meegenomen in het verhaal over Jezus' opstanding uit de doden. Een grotere tegenstelling is niet denkbaar: als alles lijkt te eindigen is er een nieuw begin. Vrolijk Pasen!

Informatie over de dienst

De zondagmorgendienst in de Oude Kerk bestaat uit drie delen: de voorbereiding met Kyrië en Gloria, de dienst van de Schrift met twee Bijbellezingen en een preek, en de dienst van de Tafel (Avondmaal of Eucharistie) waarin brood en wijn gedeeld worden. De dienst van de Tafel vindt plaats in het hoogkoor.

Een impressie van de kerkdienst vind je in dit filmpje: http://bit.ly/2FgKHfL

Je bent van harte welkom om eens langs te komen en een indruk op te doen.

De dienst begint om 11.00, maar je kunt al om 10.30 naar binnen. Je mag komen en gaan wanneer je wil. Na afloop kun je napraten met een kop koffie of thee.

Bij het begin van de dienst van de Tafel worden twee bijdragen ingezameld, voor de medemens en de bekostiging van onze kerkdiensten.

Tijdens de dienst van de Tafel ben je welkom in de kring, ook als je niet wilt delen in brood en wijn, dan kun je schaal en beker gewoon voorbij laten gaan.

Oudekerksplein 15, Amsterdam
Amsterdam Centrum
zondag 1 april
11:00 uur tot 12:15 uur
paasviering
http://oudekerk.amsterdam

  Deze activiteit is voor mensen met een rolstoel toegankelijk