passion van St. Urbanuskerk Bovenkerk

DE Passion op vrijdag 23 maart

In DE PASSION worden de laatste momenten van het leven van Jezus verteld. Het gaat om opoffering, vergeving en hoop. De verteller weet u in DE PASSION aan te spreken en verbinding te maken met het hier en nu en laat u zien dat die boodschap nog uiterst actueel is. Te samen met het in doeken gewikkelde verlichte kruis en de moderne liederen is dit een prachtige voorbereiding op de komende Pasen.
Vrijdag 23 maart van 20:00 - 21:30 uur St. Urbanuskerk, Noorddammerlaan 126 in Bovenkerk. Toegang € 10,- incl. consumptie. Voor tickets zie website Stichting Vrienden: http://www.vriendenbovenkerkseurbanus.nl of het Ticketkantoor, zie onderaan.

Na groot succes vorig jaar in de Karmelkerk te Aalsmeer en de Ontmoetingskerk van Rijsenhout, wordt de productie “DE PASSION" dit jaar herhaald in de St. Urbanuskerk van Bovenkerk en de Heilige Engelbewaarderskerk van Badhoevedorp op Palmzondag 25 maart van 19:30-21:00 uur.

Uitvoering DE PASSION in de St. Urbanuskerk

Als symbool voor het lijden van Jezus werd een fragment van de façade van de Sagrada Familia van Barcelona gekozen. De denktank van de Karmelparochie lardeert tijdens de uitvoering rond het verhaal van Jezus aansprekende liederen. De liederen worden uitgevoerd door het Projectkoor onder leiding van Lous Zandvliet en de combo LLO onder leiding van Leon Doeswijk. De vertellers van het verhaal schuwen de parallel met vandaag niet, want het verhaal van Jezus is nog steeds zeer actueel. DE PASSION uitgevoerd in de schitterende St. Urbanuskerk van Bovenkerk mag u daarom als voorbereiding op het feest van Pasen niet missen.

Bestel uw kaarten via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/passion2018

Noorddammerlaan 126, Amstelveen
Amstelveen
vrijdag 23 maart
20:00 uur tot 21:30 uur
passion
http://www.urbanusbovenkerk.nl

  Deze activiteit is voor mensen met een rolstoel toegankelijk